Ma már a kvantumfizika igazolta (bár ált. iskola 7. osztályában is tanultunk róla), hogy az univerzumunk és maga az ember is, energiarészecskék halmaza.
Középiskolában biológiából megtanultuk azt is, hogy sejtjeink életünk minden pillanatában a DNS-ben kódolt információi alapján kémiai energiaátalakítást végeznek. Az ATP (adenozin-trifoszfát) sejtjeink központi energiaforrása, mely a táplálékból származó energia legfőbb raktározója.

Miért emlékeztetlek minderre?

Azért, hogy megértsd és elhidd azt, hogy mekkora erőforrás birtokában vagy!
Ugyanis egy felnőtt ember 7x 1018 Joule energiával rendelkezik. Tehát, ha minden egyes sejted energiája egyszerre szabadulna fel, az 30 hidrogénbomba erejével lenne azonos!

Gondoltad volna, hogy ekkora erők szunnyadnak bennünk?

Hát bizony van potenciál a változáshoz! Használd ki és mozgósítsd ennek az erőforrásnak legalább egy kis részét!

Gondolkodásmódunknak megfelelően az elvárásaink, meggyőződéseink, hiedelmeink szerint alakítjuk “teremtjük” a minket körülölelő valóságot. Tehát te magad alakítod a valóságodat, és éppen ezért, ennek természetesen minden felelőssége is a tiéd!
Tehát bármi is történik veled, nem lehetnek kifogásaid, mert a történteket, ha nem is tudatosan, de korábbi élményeid, félelmeid alapján tudat alatt te magad hozod létre!

Ezért gondolataidat, szavaidat nagyon nagy felelősséggel használd, mert ezeknek megfelelően óriási teremtő vagy romboló energiákat mozgatsz meg.

Gondolj bele: amikor hirtelen nagyon jó hírt kapsz, egy pillanat alatt olyan emberfeletti boldogság jár át, és ezzel együtt olyan erő hatalmasodik el rajtad, hogy a “világot meg tudnád váltani”. Ha viszont tragédiáról értesülsz, minden erőd elhagy, akár el is ájulhatsz. Gondolkodtál már azon, hogy ez mitől van?

Ha érdekel mi minden “rejtőzködik” benned és mi miért és hogyan mozgat, kattints ide.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük