Figyeld meg jobban magadat és a környezetedet. Tele vagyunk külső-belső félelmekkel, hisz minden irányból zúdulnak ránk (ha hagyjuk) a negatív információk. Kevés kivétellel mindenki irreális meggyőződésekkel, negatív gondolatokkal van tele.

Miért? Mert még nem teremtettük meg magunkban azt a belső erőt, békét és harmóniát, azt a fajta boldogságot, aminek a segítségével képesek vagyunk -akár egyedül is!- minden körülmények között harmóniában élni. Amíg ezt a belső harmóniát nem teremtetted meg magadnak, addig ha bevallod, ha nem, tele vagy félelemmel, bizonytalansággal.

Kényszeresen a külvilágból várod a megerősítést, a “lájkokat”?

Ha szinte minden megmozdulásodra kényszeresen a külvilágból várod a visszacsatolást, megerősítést, a dicséretet, a lájkokat azzal kapcsolatban, hogy te vajon “elég jó vagy-e”, vagy épp a másik véglet, hogy “ugye milyen jó vagyok!”, vagy netán épp az a meggyőződésed, hogy “te sokkal jobb vagy másoknál”, addig keserves küzdelem, és/vagy örök versenyfutás az életed. Mutathatsz kifelé hatalmat, sikert, tökéletességet, csillogást, színlelt boldogságot, félelmeid minden pillanatban fogva tartanak.

Az elviselhetetlen belső szorongás okozhat tökéletességre törekvést, hajlamot a perfekcionizmusra. Az ilyen ember tele van önbizalomhiánnyal, mások megerősítése nélkül egyszerűen elveszne, megsemmisülne, de ezt önmaga és pláne a környezete előtt is tökéletesen tudja leplezni.
Egy darabig…..

Kétségbeesetten keresed a boldogságot, de közben ezernyi zsákutca vár rád?

Az emberek többsége nincs tudatában, hogy valójában a boldogság helyett csupán múló örömöket hajszol. Shoppingol, megvesz egy csomó haszontalan dolgot, mert a vásárlás, valami megszerzésének az öröme jó ÉRZÉSSEL, de sajnos múló “boldogsággal” tölti el. Más kényszeresen a külvilágból várja a megerősítést, a “lájkokat”, mert enélkül teljes bizonytalanság és káosz uralkodna el rajta.

Millió dologról HISSZÜK azt, hogy boldoggá fog minket tenni. Egy ékszer, egy szuperebb autó, egy új állás, egy sikeres projekt, netán egy új, fiatalabb szerelem. De valahogy ezekhez a dolgokhoz fűződő örömök előbb-utóbb kialszanak. Vajon miért? 

Mert az a boldogság, amit MEGSZERZÜNK magunknak “csak” egy érzés és mint érzés, sajnos csak a múlandó testhez tud kötődni, és itt már látjuk is miért párosul hozzá félelem. Hisz ki ne félne az elmúlástól?

De jogosan érezhetjük azt is, hogy a BOLDOGSÁG valami más, valami több, valami nagyon mélyről jövő dolog, mert olykor képes mindent elsöprő energiákat is megmozgatni bennünk. 

Ez viszont csak akkor lehetséges, ha valami sokkal hatalmasabbhoz kötődik, mint az emberi test. De akkor mi ez a mindent elsöprő erő, ez a mindent magába olvasztó energia, amit mi boldogságként élünk meg?

Tudni akarod mi valójában a boldogság?
Ha igen, akkor hát tarts velem a DERMISZTIKA gondolatvilágán keresztül egy lélek(sz)építő önismereti utazásra.

Nemcsak arra kapsz választ, hogy mi is valójában a BOLDOGSÁG, hanem bepillanthatsz az egyik
a legizgalmasabb és egyben legtitokzatosabb világba, ez pedig nem más, mint maga a Lélek világa. 

Érdekel? Kattints ide!

Feltárom előtted elméd és a Lélek működésének rejtelmeit és azokat a törvényszerűségeket, melyeket ismerned kell ahhoz, hogy MAGABIZTOSAN, boldogan, bizonyítási vágy, belső félelmek és megfelelési kényszer nélkül tudj élni.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük