• Párkapcsolati coaching, házassági tanácsadás

  “Az élet legnagyobb ajándéka a tiszteleten, őszinteségen, megértésen alapuló hosszútávú harmónikus párkapcsolat”
  – Vörös Gyöngyi
  párkapcsolati coach, házassági tanácsadó,
  “face to face” tréner

Az élet legnagyobb ajándéka a tiszteleten, őszinteségen, megértésen alapuló hosszútávú harmónikus párkapcsolat.

Elérheted, de a változást magadon kell elkezdened!

Miért pont neked kell elkezdened, és persze hogyan?

Nos, aki elárulja és rávezet a megoldásra is:
Vörös Gyöngyi
párkapcsolati coach, házassági tanácsadó,
“face to face” tréner

Miért annyira fontos mindannyiunk számára a harmonikus párkapcsolat?

Mert a kötődés, a biztonságot adó kapcsolat igénye már a születesünk pillanatában megjelenik. Ideális esetben megszületésünkkor az anya óvó ölelése, gondoskodó ÖNZETLEN SZERETETE védett meg minket az ismeretlen világ veszélyeitől.
Felnőttként is ugyanez a vágy hajt minket. Arra vágyunk, hogy legyen valaki, aki mindentől megóv, szeret és elismer minket, aki figyel ránk, akitől visszajelzést kapunk, hogy KÜLÖNLEGESEK ÉS FONTOSAK vagyunk a számára.

Felnőttként is ezek a vágyak mozgatnak, motiválnak

 • Szerethető vagyok?

  A szeretet lényünk alapállapota, szeretni és szeretve lenni az emberi élet egyik legerősebb motivációja.
  Ha képessé válunk ezt az érzést ÖNZETLENÜL adni és befogadni, akkor a stressz és a feszültség ritka vendég lesz a életünkben.

 • Jó ember vagyok?

  Jót tenni másokkal felemelő érzés és természetes, hogy ezt oda-vissza megtapasztalni alapvetően fontos számunkra.

 • Különleges vagyok?

  Jogos ez az igényünk is! Vágyunk arra, hogy különlegesnek érezzük magunkat, hogy a párunk megbecsüljön, tiszteljen minket, hisz az élet nagy csodája, hogy nincs belőlünk még egy, mindannyian EGYEDIEK vagyunk.
  Viszont komoly (pár)kapcsolati problémáid adódhatnak abból, ha gyermekként a környezeted túlzóan megerősített ebben, és abból is, ha indokolatlanul leértékelt.

Ne csodálkozz, hogy nem értitek egymást, hisz mindenki más nyelven tanulta meg a szeretetét kifejezni

Az élete során mindenki a maga módján “tanult meg szeretni”, attól függően, hogy éppen milyen visszajelzéseket kaptunk, amikor csecsemőként, gyermekként ezirányú igényünket kimutattuk. Ezek az élmények, traumák, tapasztalatok belénkégtek és alakították ki bennünk azt a nyelvezetet, mellyel a szeretetünket kifejezzük vagy éppen leplezzük.

Ez alapjaiban befolyásolja párválasztásunkat és ehhez kötődő viselkedésünket is.

Te hogyan  fejezed ki a szeretetedet a társad felé?

 • Ahogy neked is jól esne?

  Felejtsd el, a társad nem te vagy, neki egész biztosan mások az igényei!

 • Ahogy gondolod, hogy neki jól esne?

  Felejtsd el, a párkapcsolat nem gondolatolvasás és te se várd el a párodtól, hogy kitalálja a gondolatodat.
  Ez a módszer a lángoló szerelem időszakában nagyon jól működhet, de később már csak felesleges feszültség forrása.

 • A megoldás az, ha személyesen tőle megtudod!

  Erről szól a párkapcsolat sz-építő kommunikáció. Beszéljetek meg mindent pontosan: ki mit hogyan szeret, ne bízd  a véletlenre vagy arra, hogy “neki tudnia kellene”.

Talán neked is segíthetek…

 • Mert kell egy külső szem, aki képes objektíven rálátni a kapcsolatotokra

  Az érzelmek viharában nem tudjátok objektíven látni magatokat, egymást és természetesen a helyzetet sem.
  A feszültség valódi oka, ami rendszerint egy hiány vagy kielégítetlen, ki nem mondott vágy, nagyon mélyen tud gyökerezni.

 • Mert speciális technikák szükségesek ahhoz, hogy feltárjuk a kapcsolatotok, problémáitok mozgatórugóit

  A párkapcsolat működésének mozgatórugóit, fejlődési szakaszait, törvényszerűségeit megismerve képes leszel a társad szemével is látni. Ez már fél siker a harmonikus kapcsolat felé vezető úton.

 • Viszont arra is fel kell készülni, hogy nem minden párkapcsolat örök

  Minden párkapcsolat magában hordozza a tanulás, fejlődés lehetőségét egy tudatosabb, teljesebb élet felé. A párkapcsolat spirituális fejlődésünk legjobb lehetősége. A TÉT®-tanácsadáson feltárjuk párkapcsolatod sorsfeladatait is.

 • Párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, „face to face” tréner képesítést szereztem

  Pszichológiai tanulmányaim mellett dr. Mészáros Ádám, az Igazságügyi Minisztérium által elfogadott hivatalos párkapcsolati mediátor-kiképző tréner módszerspecifikus képzését is elvégeztem.

… és talán, mert minden nehézség ellenére 30 éve élek boldog párkapcsolatban

Férjemmel 30 éve élek párkapcsolatban és 25 éve boldog házasságban, sőt azt is ki merem jelenteni, hogy szerelemben élünk. Az egyik leghatékonyabb párkapcsolat építő/szépítő eszközt, a kommunikációt az elején még ösztönösen, később már tudatosan használtuk: minden apró igényünket, észrevételünket, vágyunkat megbeszéljük egymással. Egyéni és közös célokat tűzünk ki, ezért az élet adta nehézségeket is sokkal könnyebben vészeljük át. Vitás helyzetekben képesek vagyunk kompromisszumot kötni, minden nap mindketten “megdolgozunk” a kapcsolatunkért. Egymás érintése, közelsége, mindkettőnk számára kiemelten fontos. Ha viszont ugyanez a ragaszkodás átmegy egymás szabadságának korlátozásába, izzó feszültséget képes gerjeszteni közöttünk, de tudjuk jól, hogy ezt a feszültséget a szerelem szenvedélyes pillanatai képesek kioltani és a ragaszkodó, egymást támogató kapcsolatunkat újra harmóniába hozni.

Éppen ezért is érzek komoly elhivatottságot a hosszútávú, tiszteletre, megbecsülésre, szeretetre épülő párkapcsolat iránt.

Mentorom Dr. Mészáros Ádám ajánlása:

“Kedves Gyöngyi! Ma kevesen vannak helyükön emberként, nőként, társként, pedig ez talán a legfontosabb megoldása a legtöbb problémának. Benned ebben óriási harmónia van, használd ezt mások szolgálatára!”

Dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor és coachdrmeszarosadam.hu

Amit tudnod kell,
ha jelentkezel a párkapcsolati coachingra:

Az első felkészítő konzultáció ára: INGYENES
Időtartama: max. 1 óra

A tanácsadási alkalmak 2-3 órát vesznek igénybe.
Ára: 10.000 Ft/óra

Csupán két dolgot kérek tőled előljáróban a jelentkezésedkor:

 • Kérlek foglald össze röviden a jelenleg fennálló párkapcsolati problémádat.

 • Írd meg nekem azt is, hogy eddig mit tettél meg annak érdekében, hogy ez a probléma csökkenjen vagy megszűnjön? (pl. könyvek elolvasása, tanfolyamok, párkapcsolati, önismereti témában, stb.)

Ne feledd, a munkát a változást saját magunkon kell kezdeni!

Nos, készen állsz erre a csodálatos és egyben felelősségteljes feladatra?

A harmónikus párkapcsolatért meg kell dolgozni mindkét félnek, 
minden nap!
A munkát pedig saját magunkon kell kezdeni! 


 • Az önképzés segít az eredmények erérésében

  Eredményt együttműködéssel, tanulással, speciális feladatok alkalmazásával lehet elérni. Ezt a munkát nem lehet megspórolni, de a tanácsadási alkalmak száma otthoni önképzéssel, tanulással csökkenthető.

 • A boldogtalan házasság átlagosan 4-8 évvel megrövidíti az életet

  Tudtad, hogy a boldogtalan házasság a betegségre való hajlamot 35 %-kal növeli, az életünket pedig átlagosan négy-nyolc évvel rövidíti meg?
  A rossz párkapcsolatból sokan szerencsés esetben az edzőtermekbe, sportba (és nem más karjaiba) menekülnek, pedig ha az edzésre fordított idő egy kis részét a párkapcsolat javítására fordítanák, sokkal egészségesebben és boldogabban élhetnének.

 • Megéri az élet legnagyobb ajándékáért, a harmónikus párkapcsolatért megdolgozni

  Egy párkapcsolati probléma megoldására akkor van esély, ha azt mindkét fél akarja és megérti, hogy a probléma gyökerét kell megtalálni, kezelni, és bizony ehhez a legtöbb esetben szükséges nézőpontot is váltani! 

  Igen, sok munka vár rád, rátok, de megéri, mert az élet legnagyobb ajándéka a tiszteleten, őszinteségen, megértésen alapuló hosszútávú, harmónikus/szerelmes párkapcsolat. 

  Nos, készen állsz egy játékosnak tűnő, de annál izgalmasabb és felelősségteljesebb feladatra, ami segíthet, hogy újra harmóniában élhess a pároddal? 

Ha kapcsolatban élsz, ha szingli vagy és érdekel a téma, akkor nagyon sok izgalmas dolgot tartogatok még számodra:

Olvasd el a “Lélekiránytű” című 35 oldalas, ingyenesen letölthető minikönyvemet!

 • Ha szeretnéd jobban megérteni, mi is történik velünk, körülöttünk, további érzékeny témákat kell alaposan megismerned, mint pl. énkép, önbizalom, önértékelés, motíváció, célkitűzés, sorsfeladat, megérzés vagy intuíció.
  Választ kapsz arra is, mi is valójában a BOLDOGSÁG, és persze nem hagyjuk ki a legizgalmasabb és egyben legtitokzatosabb témát sem, ez pedig nem más, mint maga a Lélek.

 • Feltárom előtted elméd működésének rejtelmeit és azokat a törvényszerűségeket, melyeket ismerned kell ahhoz, hogy a VÁLTOZÁS egy lehetőségekkel teli inspiráló és életre szóló utazásként köszöntsön be az életedbe.

 • Ebben az útmutatóban megmutatom, hol találod meg a te személyes LélekIránytűdet, ami képes a HELYES IRÁNYT mutatni egész életed során!

 • Rávezetlek, hogyan használd hatékonyan ezt a veled született képességedet.

szöveg helye

Ezek a bejegyzések érdekelhetnek még